Louter Ouderwetsche Rijwielen

Van harte welkom op onze website! Jarenlang hebben wij vanuit onze fietsenwinkel in Schoonhoven vele fietsen in de regio in onderhoud gehad. Als fietsenmaker en dan met name als liefhebber van de ouderwetsche rijwielen hebben we in de loop van de jaren een leuke collectie fietsen, onderdelen, accessoires en aanverwante artikelen verzameld. De verzameling wordt bewaard op een zolder die een beetje op een museum begint te lijken. Om niet alles in dozen te bewaren bieden we regelmatig wat onderdelen en aanverwante artikelen te koop aan. Zie daarvoor de knop 'winkel' in bovenstaand menu. Onder de knop 'galerij' geven wij u graag een impressie van wat wij zoal in de verzameling hebben. Wij blijven altijd op zoek naar oude spullen die met fietsen te maken hebben. Als u iets weet of vragen heeft, laat het dan even weten via een berichtje op de e-mail.

Vriendelijke groet, Wim en Simone den Haak

Tweewieler Service Wim den Haak

Deze foto dateert van 1985 waarin ik de fietsenwinkel van 'ome' Nico en 'tante' Truus overnam nadat ik er een aantal jaren werkzaam was. Destijds was de winkel met werkplaats gevestigd aan de Halve Maan in Schoonhoven. Hier was mijn hobby al eerder begonnen met als eerste verzamelstuk een authentieke Nordlicht koplamp die nog steeds deel uitmaakt van onze verzameling. Later verhuisden we naar een eigen pand op de Wal, nabij het Doelenplein, waar we de laatste 10 jaar ons vak hebben uitgeoefend. Door veranderingen, met name de komst van de 'elektrische' fiets, hebben ons doen besluiten om op gepaste wijze onze activiteiten als winkel/werkplaats te stoppen per 30 juni 2018. Om het vak na al die jaren niet helemaal te vergeten is deze website ontstaan, om ook andere liefhebbers van oude fietsen te kunnen helpen met raad en daad. 

Winkel

Hieronder vindt u een kleine wisselende selectie met bijbehorende tarieven van oude (soms ook nieuwe) onderdelen en aanverwante artikelen. Als u in iets geïnteresseerd bent kunt u een e-mail sturen met daarin uw contactgegevens.

Fotogallerij

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur een e-mail bericht via onderstaande button.

© 2019 Alle rechten voorbehouden